Пълна промяна на усмивката

Често си задаваме въпросите – как да имам бели зъби? Има ли бабини рецепти за бели зъби?

Какво да правя за по-бели зъби?

Много въпроси и едно решение – пълна промяна на усмивката с корони, фасети или бондинг в Смайлхъб Варна дентално студио!


Пълната промяна на усмивката започва с желанието на всеки да подобри нещо в начина, по който се възприема.

Понякога това може да е нещо лесно, като това да си избелиш зъбите, но в друг случай проблемите са много. Тогава нещата са по-сложни. В тези случаи лечението протича в няколко етапа, свързани с подготовката на зъбите и венците, като от съществено значение е планирането на финалния резултат още преди да е започнало самото лечение.

Пълната промяна на усмивката включва пакет от дентални процедури за възстановяване на съзъбието, устната кухина, самочувствието и здравето на пациентите ни.

Стъпки към пълната промяна на усмивката ти

  1. Обстоен дентален преглед и препоръки за най-подходящата процедура за теб според състоянието на зъбите ти, съгласно твоето здравословно състояние, обективен статус и твоите желания и възможности.
  2. Планиране на посещенията ти
  3. Снемане на отпечатък и подготвяне на
  4. Поставяне в устата на прототипа на новата ти усмивка – придобиваш реална престава как ще изглежда тя. Нашите зъботехници моделират новите ти зъби по специфични критерии на лицето, чертите, положението на зъбите и устните ти и дори и носа ти.
  5. Подготвяне на зъбите ти и поставяне на новите ти зъби
  6. Контролни прегледи – държим на връзката между нас и нашите пациенти и вярваме, че тя е от съществено значение за успеха на лечението ти


SMILEHUB DENTAL STUDIO
FREE YOUR SMILE
Д-р Недялкова
☎️ 0895900972
📍 гр. Варна, бул. 8-ми Приморски полк 137, бл. 37 вх. А – партер
🅿 СВОБОДНО ПАРКИРАНЕ ИЗВЪН СИНЯ ЗОНА