Еластични меки протези

Силиконовите протези, известни още като еластични меки протези, предлагат високо ниво на естетика и външен вид, което ги прави трудно отличими от обичайните плакови протези.

ThermoSens протезите отговарят на високите изисквания за комфорт, естетика и стабилност, които всеки пациент трябва да си постави, получавайки своята протеза!

Меки протези и традиционни протези

Еластични меки протези


Еластични меки протези

Еластичните меки протези, наричани още от пациентите меки протези/силиконови протези са най-новият метод за изработка на зъбни протези.

Изработени от Vertex ThermoSens – нов, биосъвместим материал, който не предизвиква алергични реакции. Протезите, изработени от него са комфортни, еластични и практически нечупливи.

Избор на точната зъбна протеза

Изборът на точната зъбна протеза е труден процес и винаги възникват някои въпроси като:

  • Как ще изглежда протезата ?
  • Колко струва зъбна протеза?
  • Какъв е материалът?
  • Дали ще е здрава протезата?
  • Дали ще е удобна зъбната протеза?
Четете още:
Ултразвуково почистване на зъбен камък
Циркониеви или порценалови коронки
Циркониев мост

 


Изберете най-комфортната протеза


Еластични протези и меки протези

Vertex ThermoSens протезите са по-траен, по-здрав и по-естетичен материал за зъбни протези, предлаган във Варна.

Поради факта, че зъбните протези са меки и еластични, Вие няма да се страхувате, че при инцидентно изпускане на протезата тя ще се счупи, за разлика от други зъботехнически материали и от твърдите зъбни протези.

В SmileHub Варна ще получите зъбна протеза с несравнима естетика – от естествения цвят на зъбите до прозрачните куки и розови оттенъци. ThermoSens протезата е перфектно съчетание, което ще Ви осигури комфорт и самочувствие.

ThermoSens протезите са гъвкави и в същото време са стабилни при дъвкателни движения.

Протезите, изработени от SmileHub Варна не поемат влага и миризми от храната, не се оцветяват.

Технологията на изработка е съвсем различна от обикновените твърди протези – те не съдържат мономер и куките им са едно цяло с протезата. Това ги прави удобни по време на храненe и при сваляне на протезите. Меките протези нямат метални куки, които се разхлабват във времето.

Vertex ThermoSens са изключително гъвкави и “жилави” протези, практически е невъзможно те да бъдат счупени. Това позволява протезата да бъде направена максимално тънка и комфортна. Може да бъде редуцирана във фонетично-неутралната зона, така че пациентът да не усеща затруднения при говор. Не се нарушават тактилните, термичните и вкусовите възприятия по време на хранене. Термопластичният материал има много добра адаптивност и прилепва точно и плътно към венците. Създават мек и комфортен допир към лигавицата на устната кухина, не дразнят и не правят рани, както при обикновените твърди протези.

ThermoSens протезите са подходящи за изработка на цели и частични протези, репаратури и протези над импланти. Материалът е лесен за работа и се полира много добре, придобиват идеална гладкост, което има значение за профилактиката-не задържат бактерии, наблюдаваме намален риск от развитие на инфекции, ранички и гъбички.

При отпадане на естествени зъби, можем да добавим зъб към протезата на негово място от същия материал.

SMILEHUB DENTAL STUDIO
FREE YOUR SMILE
Д-р Недялкова
☎️ 0895900972
📍 гр. Варна, бул. 8-ми Приморски полк 137, бл. 37 вх. А – партер
🅿 СВОБОДНО ПАРКИРАНЕ ИЗВЪН СИНЯ ЗОНА